Vi søker flere radioverter


Vi trenger nå flere radioverter som kan slå seg løs, ha det moro å bli med på nye eventyr. Noxx Radio er radiokanalen for alle, som spiller variert musikk alt fra 60-tallets store perler til dagens største hits. Alle radioverter er forskjellig og spiller akkurat hva de selv ønsker å spille.


Man kan velge selv om man vil sette opp sitt eget ukentlige program, eller sende da det passer sånn av og til. Vi ser på dette som hobbyen våres, det er derfor frivillig arbeid å være radiovert. Vi som er i kanalen i dag, har mange års erfaring med dette. Vi vil bistå med opplæring, radioprogrammer og lignende om du ikke har noen erfaring med dette.


Som radiovert sender man hjemmefra, man trenger:

- En datamaskin.

- En mikrofon.

- Internett.


Har du også et program, du kan sende med så er det et pluss (ex: Sam Broadcaster, Mixx ). Har du ikke, vil vi være behjelpelig med dette - helt kostnadsfritt. Utenom dette, er det ikke mer som behøves. Vi har også et stort musikkbibliotek du kan få tilgang til, om du ikke har musikk selv på din datamaskin.


Hos oss er det stor frihet. Du kan skape dine egne programmer, du kan sende live da du har tid og lyst, og bare kose deg - med verdens beste hobby. Skulle dette være aktuelt for deg, ta kontakt på epost: post@noxxradio.com


Vi er klare for å ta deg i mot - i dag! Om du vil, kan du være på lufta om få timer.